Luottokortit

Luottokortti on maksuaikakortti, johon asiakas voi hakea luotto-ominaisuutta. Joihinkin maksuaikakortteihin luotto-ominaisuus kuuluu automaattisesti (MasterCard), joihinkin sen voi saada (Visa ja Diners Club) ja jotkut kortit ovat pelkkiä maksuaikakortteja (American Express).

Luottokortille sovitaan luottoraja tai luottolimiitti, jonka puitteissa asiakas voi korttiaan käyttää. Kun kortissa on luotto-ominaisuus, laskua ei tarvitse maksaa korottoman maksuajan päätyttyä vaan se voidaan maksaa pienemmissä erissä. Erissä maksettaessa luotosta maksetaan korkoa. Koron suuruus vaihtelee hieman riippuen kortin myöntäjästä.

Rahoitu.com suosittelee seuraavia luottokortteja:

Diners Club

Tarjoaa erittäin kilpailukykyisen kortin ja ehdottomasti alan parhaan kanta-asiakasohjelman. Jäsenetuina mm. yli 50% alennuksella syömään parhaisiin ravintoloihin, edullisia matkoja ja majoituksia, bonuspalkintoja, pääsy lentokenttäloungeihin --> katso lisää täältä!

American Express

American Express Green Card -kortti on maksukortti, jolla tehdyt ostokset erääntyvät maksettavaksi kerran kuussa ilman korkoja tai käsittelymaksuja. Maksat kortista ainoastaan kortin jäsenyysmaksun, joka on 50 €. Se on kortti sinulle, joka arvostat ensiluokkaista palvelua ja haluat selvää lisäarvoa kortin käytöstäsi. Tutustu kortin tarjoamiin etuihin ja palveluihin!

Prepaid-luottokortit

Prepaid-luottokortit ovat lisääntyneet vauhdilla viime vuosina. Nettiostokset ja korttien väärinkäytökset ulkomailla ovat lisänneet kiinnostusta turvallisiin ja huolettomiin prepaid-kortteihin. Nykyään vaihtoehtoja on runsaasti markkinoilla jos haluat niin lähetämme sinulle prepaid-tietopaketin.