Lainavälittäjät

Lainavälittäjien avulla säästät aikaa ja rahaa. Täytämällä yhden hakemuksen saat monta tarjousta, joista voit valita itsellesi sopivimman. Lainavälittäjäpalvelut ovat yleensä kuluttajalle ilmaisia, sillä ne saavat tuottonsa provisiona lainanmyöntäjältä.

Lainavälityspalvelut saapuivat Suomeen vuonna 2008. Koko 2000-luvun ajan lainamarkkina on kasvanut Suomessa. Markkinoille on tullut sekä uusia vähittäispankkeja että rahoitusyhtiöitä, ja niiden myötä lukemattomia eri lainatuotteita. Lainantarjoajien ja lainatuotteiden määrän lisääntyminen antaa kuluttajille yhä enemmän valinnanvaraa mutta lisää myös valinnanvaikeutta. Lainavälittäjät auttavat kuluttajaa saamaan yhdellä hakemuksella parhaan mahdollisen ratkaisun lainatarpeeseen. Yhdistä lainat ja saat halvemman koron!


Rahoitu.com suosittelee:


Rahoitu.fi
Rahoitu.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen 50.000 euroon asti. Yhteistyökumppaneina on ainoastaan pankkeja ja muita vakavaraisia rahoituslaitoksia. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sillä sitoudu vielä mihinkään. Hae tästä!


Rahalaitos

Rahalaitos.fi neuvottelee 500 - 30.000 € lainaratkaisun asiakkaan puolesta. Lainapäätöksen saa nopeasti ja rahat voivat olla tililläsi jopa saman päivän aikana. Rahalaitos.fi auttaa Sinua löytämään sopivimman lainan. Täytä hakemus jo tänään!

Freedom Rahoitus
Etsii sinulle parhaan lainatarjouksen. Lainaa voit hakea 1.000-30.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Täytä hakemus tästä!

Etua.fi
Etua-palvelun mottona on: Yhdellä hakemuksella monta tarjousta. Säästät siis aikaa ja vaivaa ja voit valita saamistasi tarjouksista itse parhaan.
Hae kulutusluottoa tästä!