Lainaa työttömälle

Myös työtön voi saada lainaa. Lähinnä työttömille lainanhakijoille sopivat pienlainayhtiöt, jotka tarjoavat alle 1000 euron lainasummia. Näissä pienissä lainoissa kaikki yhtiöt eivät edellytä vakituisia tuloja tai tuloselvitystä palkkakuittien tai vastaavien avulla. Ilman työpaikkaa voi saada siis lainaa tilille kunhan täyttää muut ehdot lainan myöntämiseksi työttömälle:

  1. Yli 18-vuotias Suomen kansalainen
  2. Ei luottohäiriömerkintöjä
  3. Henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  4. Sähköpostiosoite
  5. Vakituinen osoite Suomessa

Kulutusluotto työttömälle

Yli 1000 euron lainoissa puhutaan yleisesti kulutusluotoista, joiden edellytyksenä ovat säännölliset tulot (yleensä palkkatuloa tai eläkettä) ja hakuprosessi on yleensä hieman perusteellisempi ja hitaampi. Näitä suurempia yli 1000 euron lainoja työttömän on huomattavasti hankalampi saada.

Suomessa toimii ainakin yksi yritys, joka myöntää lainaa myös työttömille. Kyseinen lainanantaja on Vippipojat.com. Heidän toimintaperiaatteensa kiteytyy toimitusjohtaja Mikko Oinonen sanoihin "minulle on sama, onko lainaaja työtön vai ei. Sellainen lainanhakija ei saa nykyisin pankista lainaa kun raha on tiukalla". Vippipojilta lainaa voi hakea 2000 eurosta jopa 50 0000 euroon asti ja lainakulut selviävät hyvin nettisivujen laskurista.

Haluatko tietoa muista mahdollisuuksista? Kerro tilanteestasi tarkemmin ja etsimme sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon