"Onko mahdollista saada laina ilman luottotietoja"
"Mistä lainaa maksuhäiriöiselle "
"Lainaa luottotiedottomalle"
"Mistä lainaa kun luottotiedot menneet "

Viimeisen kahden vuoden aikana Rahoitu.com asiantuntijoille on lähetetty ylläolevat kysymykset lukuisia kertoja. Tämä kertoo kahdesta asiasta:
1) Maksuhäiriöisten kuluttajien määrä oli lokakuussa 2017 jo 374 000 eli yli 8% suomalaisista aikuisista on maksuhäiriöitä. Määrä on ennätyksellisellä tasolla mutta viimeisen 12 kk aikana määrä ei ole kasvanut.
2) Monella maksuhäiriöisellä on vaikeuksia löytää nopeita ja joustavia keinoja taloutensa tasapainottamiseen, sillä lainan saaminen on usein hankalaa ja työlästä ilman luottotietoja.

Koska asiantuntijamme tuntevat lainaamisen keinot ja rahoitusyhtiöt erittäin hyvin, päätimme kerätä parhaat vinkit ja keinot luottotietonsa menettäneiden lainansaantia helpottamaan.

Suomessa toimii muutamia lainayrityksiä, jotka myöntävät lainaa myös maksuhäiriön saaneille kuluttajille. Yksi eniten julkisuutta saaneista on Kuopiossa toimiva Vippipojat.com. Heidän toiminnastaan löytyy lisätietoja Iltalehti.fi artikkelista ja Savon Sanomien haastattelusta. Yrityksen toimitusjohtaja Mikko Oinonen sanoo "minulle on sama, onko lainaaja työtön tai maksuhäiriömerkinnällä varustettu. Sellainen lainanhakija ei saa nykyisin pankista lainaa kun raha on tiukalla". Lainaa saa 2000 eurosta jopa 50 0000 euroon asti, lainakuluista saa helposti tietoa heidän laskurista.

Haluatko tietoa muista mahdollisuuksista? Kerro tilanteestasi tarkemmin ja etsimme sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon