Kulutusluotto

Kulutusluottovertailu - säästä helposti satasia

Kulutusluotto eli käyttöluotto on laina, joka otetaan usein äkillisen kuluerän kattamiseen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi remontit, ajoneuvohankinnat tai kodin elektroniikka. Kulutusluotot ovat tyypillisesti summaltaan muutaman tuhannen euron suuruisia. Kulutusluoton eli käyttölainan korko on edullisempi kuin pikavipeissä. Samoin laina-ajat ovat yleensä pikalainoja pidempiä, yleensä vuodesta jopa kymmeneen vuoteen.

Ennen kulutusluoton ottamista kannattaa laskea kuinka paljon kykenet kuukaudessa lyhentämään kulutusluottoa siten, että sinulle jää riittävästi varoja elämiseen. Usein luotolla hankittu tuote, kuten auto, aiheuttaa lisää kuukausittaisia kustannuksia. Kulutusluottojen kuluihin ei vaikuta ainoastaan korko. Myös avaus-, lainanhoito- ja käsittelykulut saattavat nostaa kokonaiskuluja huomattavasti. Kun takaisinmaksuaika on pitkä myös kulut kasvavat.

Kuten muissakin rahoitustuotteissa myös kulutusluotoissa vertailu kannattaa, sillä kuten Rahoitu.com vertailu paljastaa voit säästää jopa 70% kuluissa valitsemalla viisaasti. Kaikki suosittelemamme palvelut ovat luotettavia ja rekisteröityneitä luotonantajia.

Rahoitu.com yhteistyössä:

Hae lainaa 500-50.000 euroa

Yhdellä hakemuksella tarjous 20 pankista - päätös minuuteissa