Autorahoitus

Osamaksu on joustava tapa rahoittaa auton oston. Hankittava auto toimii vakuutena ja mahdollinen vaihdettava auto käsirahana - merkistä ja mallista riippumatta.

Osamaksulla voit rahoittaa jopa 80 % hankittavan auton hinnasta. Oma taloudellinen tilanteesi ja luottotarpeesi ratkaisevat luoton määrän. Osamaksuerän suuruus riippuu takaisinmaksuajasta, joka yleensä maksimissaan voi olla 60 kuukautta sekä ns. jäännöserästä. Jäännöserä on viimeinen muita eriä suurempi erä, joka yleensä rahoitetaan joko uudella lainalla tai auton myynnillä.

Autolainat ovat yleensä melko lyhytaikaisia alle viiden vuoden luottoja, joiden suuruus on tyypillisesti muutamia tuhannesta muutamaan kymmeneen tuhanteen euroon. Autoluottoja tarjoavat autoliikkeet, pankit ja yksittäiset luottoihin erikoistuneet yritykset.

Rahoitu.com suosittelee seuraavia luotonantajia:

Santander
Suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen. Santander on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Asiakkaita on yhteensä 150 000 ja Helsingin Hermannissa sijaitsevassa toimistossa työskentelee 150 santanderilaista. Tutustu tästä!

Etkö löytänyt mieleistäsi tapaa rahoittua? Anna meidän etsiä sinulle parhaiten sopiva laina kumppaneiltamme.